2024. már 26.

10 színésznő, aki rövidre váltotta hosszú haját

írta: Dominika01
10 színésznő, aki rövidre váltotta hosszú haját

A hollywoodi sztárok gyakran változtatják meg a megjelenésüket szerepek kedvéért vagy egyszerűen csak új trendeket szeretnének bevezetni. Az alábbiakban tíz fiatal színésznőt mutatunk be, akik bátran vágták le hosszú tincseiket, és friss, modern rövid frizurával hódítanak.

  1. Emma Watson - A ‘Harry Potter’ filmsorozat után Emma egy merész pixie vágással jelent meg, ami teljesen megváltoztatta a megjelenését.

  2. Jennifer Lawrence - A ‘Nagymenők’ színésznője egy rövid bob frizurára váltott, ami kiemeli az arcának vonásait.

  3. Zoë Kravitz - Zoë többször is megmutatta, hogy nem fél a változástól, legyen szó akár egy ultrarövid buzz cutról vagy egy elegáns bobról.

  4. Kristen Stewart - A ‘Twilight’ sztárja egy platinaszőke buzz cut mellett döntött, ami igazán kifinomult és merész megjelenést kölcsönöz neki.

  5. Cara Delevingne - Cara a modellkedés világából érkezett, és egy rövid, szőke frizurával tűnt ki, ami tökéletesen illeszkedik az ő lázadó stílusához.

  6. Natalie Portman - Natalie a ‘V mint vérbosszú’ című filmben borotválta le a haját, és azóta is gyakran visel rövid frizurát.

  7. Rihanna - Az énekesnő és színésznő számos rövid frizurát kipróbált már, a garçon vágástól a rövid bobig.

  8. Anne Hathaway - Anne a ‘Nyomorultak’ forgatása során váltott rövid hajra, ami meglepően jól áll neki.

  9. Miley Cyrus - Miley a Disney csatorna aranyos kislányából egy merész, rövid hajú popikonná vált.

  10. Katy Perry - Katy ismert a gyakori stílusváltásairól, és egy rövid, szőke pixie vágással is megörvendeztette rajongóit.

Ezek a színésznők bizonyítják, hogy a rövid haj nem csak praktikus, hanem rendkívül stílusos is lehet. Inspirálódjon tőlük, ha egy kis változásra vágyik!

Szólj hozzá