2023. okt 04.

Ne félj extra rövidre vágatni a hajad!

írta: Dominika01
Ne félj extra rövidre vágatni a hajad!

Top 5 extra rövid haj lányoknak.

Szia, én egy 21 éves hobi fodrász vagyok, és szeretnék megosztani veled egy titkot: a lányoknak sem kell félni a nagyon rövid, fiúsabb frizuráktól, mert azokkal is lehetsz nőies. Sőt, szerintem nagyon vagányak és stílusosak. Nézzük meg, hogy miért érdemes kipróbálnod őket!

Először is, a rövid haj nagyon praktikus. Kevesebb időt kell fordítanod a hajmosásra, szárításra és formázásra, így több időd marad más dolgokra. A rövid haj nem akad bele a ruhádba, nem ragad bele a rúzsodba, és nem zavar a nyári melegben sem. A rövid haj könnyen kezelhető, és sokféleképpen variálható. Például kipróbálhatsz különböző hajszíneket, hajékszereket, vagy akár tetoválásokat is a fejbőrödön.

Másodszor, a rövid haj nagyon kifejező. A rövid haj azt mutatja, hogy merész vagy, és nem félsz kitűnni a tömegből. A rövid haj azt üzeni, hogy magabiztos vagy, és nem törődsz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad. A rövid haj azt bizonyítja, hogy önmagad vagy, és nem akarsz mások elvárásainak megfelelni. A rövid haj egyfajta szabadságjelzés.

Harmadszor, a rövid haj nagyon nőies. A rövid haj kiemeli az arcodat, a szemedet, és a mosolyodat. A rövid haj hangsúlyozza az alakodat, és a ruháidat. A rövid haj felerősíti a nőiességedet, mert nem takarja el azt. A rövid haj olyan, mint egy ékszer, ami díszíti a fejedet.

Tehát ha eddig hezitáltál, hogy levágd-e a hajadat, vagy ha már régóta vágyakozol egy friss változásra, akkor ne habozz tovább! Vágd le a hajadat, és élvezd az új kinézetedet! Itt van néhány ötlet ha úgy döntesz le szeretnéd vágatni.



  1. Buzz cut: Ez a legklasszikusabb és legegyszerűbb rövid  frizura, amikor az egész hajat nagyon rövidre nyírjuk. Ez a frizura jól áll azoknak, akiknek kerek vagy ovális arcuk van, és szeretnék hangsúlyozni az arcvonásaikat. A buzz cut frizura nagyon praktikus és kényelmes, nem igényel semmilyen ápolást vagy stylingot.

 

  1. Pixie cut: Ez a frizura egy kicsit hosszabb, mint a buzz cut, de még mindig nagyon rövid. A pixie cut frizura jól áll azoknak, akiknek szív alakú vagy hosszúkás arcuk van, és szeretnék kiemelni a szemüket és az orrukat. A pixie cut frizura nagyon bájos és nőies, de mégis vagány. A pixie cut frizurát lehet variálni különböző hosszúságokkal, rétegekkel vagy tincsekkel.

 

  1. Undercut: Ez a frizura akkor készül, amikor az oldalakat és a hátsó részt nagyon rövidre nyírjuk, de a tetejét hosszabban hagyjuk. Az undercut frizura jól áll azoknak, akiknek szögletes vagy gyémánt alakú arcuk van, és szeretnék hangsúlyozni a homlokukat és az állukat. Az undercut frizura nagyon modern és stílusos, de mégis könnyen kezelhető. Az undercut frizurát lehet variálni különböző hosszúságokkal, textúrákkal vagy színekkel.

 

  1. Faux hawk: Ez a frizura akkor készül, amikor a középső részt magasra fésüljük fel, de az oldalakat nem nyírjuk le teljesen. A faux hawk frizura jól áll azoknak, akiknek ovális vagy háromszög alakú arcuk van, és szeretnék kiemelni a magasságukat és a dinamizmusukat. A faux hawk frizura nagyon merész és izgalmas, de mégis elegáns. A faux hawk frizurát lehet variálni különböző magasságokkal, formákkal vagy mintákkal.

 

Remélem tetszett ez a lista a nagyon rövid frizurákról lányoknak, és kedvet kaptál valamelyiket kipróbálni. Ha igen, akkor ne habozz megmutatni nekem is az eredményt! Küldj egy fotót a kommentekbe! Én is várom a véleményedet ezekről a frizurákról, és ha van még valami, amit szeretnél tudni a hajvágásról vagy a hajápolásról, akkor írj nekem egy üzenetet! Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet, és hamarosan jelentkezem újabb tippekkel és trükkökkel! Szia!

 

Szólj hozzá